Vastuullisuus

Aitoja asioita yksinkertaisesti

Haluamme tarjota laadukkaita kokemuksia asiakkaillemme ja luonto on meille tärkeä.

Vastuullinen toiminta ja kestävät ratkaisut ovat silloin ensiarvoisen tärkeitä.
Haluamme tarjota ekologisesti kestäviä palveluita, huomioida luonnon monimuotoisuuden ja sulauttaa paikalliskulttuurin matkailupalveluihimme.
Kestävä yhteistyö muiden pienyrittäjien ja paikallisten yritysten kesken, luovat positiivisia vaikutuksia paikallisyhteisöön ja ekosysteemiin.

Haluamme myös toimia esimerkkinä vastuullisen matkailun käytäntöjen opastamisessa sekä ekologisen tietoisuuden edistämisessä. Toivomme, että voimme antaa positiivisia oivalluksia vierailijoille ja lähialueemme ekosysteemiin. Vastuullisen matkailun periaatteet ja kestävä kehitys ovat vahvemmin läsnä kuin koskaan ennen.

Sitoutumisestamme kestävän kehityksen polulle meille on myönnetty Good Travel Seal -sertifikaatti sekä Visit Finlandin Sustainable Travel Finland- merkki.

Molemmat ovat tunnustus ponnisteluistamme edistää vastuullista matkailua ja ottaa kestävät käytännöt käyttöön toiminnassamme.

Hankkimalla sertifikaatit olemme osoittaneet sitoutumisemme minimoida matkailun negatiivinen vaikutus ympäristöön, talouteen ja yhteiskuntaan sekä edistää positiivisia tuloksia kaikilla näillä alueilla. Pyrkimyksemme vähentää jätettä, säästää energiaa ja vettä sekä tukea paikallisia yhteisöjä ovat vaikuttaneet merkittävästi ympäristöön ja edistäneet matkailuteollisuuden kestävyyttä.

Jatkamalla tätä työtä haluamme kannustaa ja inspiroida muitakin seuraamaan esimerkkiämme kestävän tulevaisuuden luomisessa matkailulle.

Vastuullisuustyömme on vasta alkumetreillä ja vasta tulevina vuosina näemme sen todellisia tuloksia sekä pystymme mittamaan kuinka siinä on onnistuttu.