Koe ja näe

Karkausmäeltä ja sen lähettyviltä löydät paljon tekemistä ja touhua!

Sijaintimme on ihanteellinen luonnossa liikkujille.

Pohjoinen Keski-Suomi ja Keski-Pohjanmaa tarjoavat loistavat mahdollisuudet retkeilyyn, vaeltamiseen ja luonnossa liikkumiseen. Alta löydät lisätietoa tarjolla olevista pyöräilyreiteistä, ruokailuista, hemmotteluhoidoista, lähistön liikunta- ja retkeilymahdollisuuksista sekä ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista!

Kansallispuistot ja retkeilyreitit

Läheinen Salamajärven kansallispuisto tarjoaa hienot reitit niin päiväretkille kuin pidemmillekin vaelluksille. Pyhä-Häkin kansallispuiston ikihongat valloittavat kulkijan tunnin ajomatkan päässä. Peuran Polun- reiteille ja Valkeisjärven valkeille hiekoille meiltä matkaa 5 kilometriä.

Tutustu myös uuteen Lakeland by cycle – pyöräilyreitistöön!

Talviretkille voit vuokrata meiltä lumikengät! Kesällä tarjoamme vuokralle SUP-lautoja ja fatbikea sekä kanootteja on vuokrattavissa yhteistyöyritystemme kautta. Tutustu reitteihin ja kansallispuistoon!

Hemmottelua

Turvehoito, lempeä rentoutus tai yrttijalkakylpy? Eikös kuulostakin ihanan rentouttavalta! Valitse omat suosikkisi majoituksesi yhteyteen.

Ruokailut

Meillä ei tarvitse olla nälissään! Varaa syömiset valmiiksi majoituksesi yhteyteen, ruokaile paikallisissa ravintoloissa tai valmista ruuat itse.

Ajankohtaista

Kurkkaa täältä mitä Karkausmäellä tapahtuu!