Uutena hoitona Kuumakivihieronta!

Rentoudu kivien lämmöstä!

Turvehoidot saivat rinnalleen ihanan hemmottelevan Kuumakivihieronnan!

Kuumakivet johdattavat sinut lämmöllä ihanan raukean olotilan vietäväksi. Kuumakivihieronnassa lihaksia hoidetaan luonnon muokkaamilla, sileillä basalttikivillä. Kivillä hoidettaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa.

Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat käsin tehtävää syväkudoshierontaa syvempiä. Hierontaotteet lieventävät tehokkaasti lihasjännityksiä, parantavat verenkiertoa ja aktivoivat nestekiertoa. Kivien lämpö rentouttaa sekä lihaksia että mieltä.

Kuumakivihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen. Hieronta lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa.

Hoidon kesto n 90min
Hinta 80€

Jos klassinen hieronta sopii sinulle ja pidät lämmöstä niin myös kuumakivihieronta yleensä sopii. Mutta jos olet raskaana tai kärsit tuntopuutoksista, diabeteksesta, sydänsairaudesta, psoriasista tai atooppisesta ihosta, sinulle on kuumetta, antibioottikuuri, vakava sairaus esim. syöpä, suonikohjuista tai jos sinulla on hyvin ohut iho kannattaa ehkä välttää kuumakivihierontaa tai ainakin kertoa hierojalle näistä ongelmista aikaa varattaessa.

Tervetuloa hoitoon Karkausmäelle tai Jennin kotihoitolalle!